Testimonial

Pauline Bos heeft een assessmentrapport geschreven over een van onze medewerkers. Wij willen dan ook graag terugkoppelen dat de directie erg content was met de rapportage en haar beoordelingen daarin. Verder heeft het onderzoek eraan bijgedragen dat deze medewerker in de geteste functie werd benoemd en er afspraken zijn gemaakt  over diens leerpunten.

Yolanda Krijgsman HRM

Testimonial

Als kleine ondernemer heb je een hoop petten op, maar je kunt natuurlijk niet overal verstand van hebben. Werving en selectie, bijvoorbeeld, blijft een lastige. Hoe weet je zeker dat je het juiste vlees in de kuip hebt? Een zogeheten rotte appel kan juist voor een MKB-bedrijf kostbare consequenties hebben. lees verder

Opleuken CV niet zonder gevaar

Je was medewerker, maar in je cv staat ‘manager’. Een jolige collega zette jou ooit als in te huren gigolo op een al even jolige site. Voor de grap. Denk maar niet dat je van de werkgever bij wie je solliciteert de kans krijgt om in een persoonlijk gesprek uit te leggen hoe je je zo hebt vergist in het omschrijven van die vorige functie. Of dat je kunt verklaren nooit een gigolo te willen zijn. Wie een smetje heeft gaat onmiddelijk in de papierversnipperaar, weten arbeidsrechtspecialisten. En die smetjes zijn altijd te achterhalen.

Klik hier voor het hele artikel

Facebook Twitter Email

Share

Leave a Reply

Share
"#Gratis online boek #assessment doen! 49 vragen voordat ik op #assessment ga http://t.co/lk2TdqsuFT"
"Online assessments steeds populairder. Nederland is nummer 1 in assessments doen! http://t.co/JZatz9YOTU"
"Online assessments steeds populairder vooral met expert die concusies trek http://t.co/KAKAREpMsB"
"Omroep max"