Testimonial

Pauline Bos heeft een assessmentrapport geschreven over een van onze medewerkers. Wij willen dan ook graag terugkoppelen dat de directie erg content was met de rapportage en haar beoordelingen daarin. Verder heeft het onderzoek eraan bijgedragen dat deze medewerker in de geteste functie werd benoemd en er afspraken zijn gemaakt  over diens leerpunten.

Yolanda Krijgsman HRM

Testimonial

Als kleine ondernemer heb je een hoop petten op, maar je kunt natuurlijk niet overal verstand van hebben. Werving en selectie, bijvoorbeeld, blijft een lastige. Hoe weet je zeker dat je het juiste vlees in de kuip hebt? Een zogeheten rotte appel kan juist voor een MKB-bedrijf kostbare consequenties hebben. lees verder

Over ons

Assessmentsonline is opgericht door Pauline Bos

Als 20-jarige had ik al grote interesse in mensen en hun gedrag. Waarom doen ze dingen wel of niet. Wat is de invloed van de omstandigheid. Kun je gedrag van groepen en mensen voorspellen? Ik begin bij het begin, het kind en ga naar de Universiteit Utrecht om Orthopedagogiek te studeren.

 

Als 24-jarige begint mijn loopbaan. Eerst in de vorm van een stage als orthopedagoog in de hulpverlening. Erna twee jaar bij een commercieel HR-bureau en aansluitend zes jaar de overheid.

 

En als 33-jarige begint het bij mij te kriebelen. Zes jaar de overheid. Een mooie organisatie, veel kansen gekregen, maar toch te beperkt. Ik ga freelancen en de vrijheid bevalt mij erg goed. Hard werken, hollen, dan weer stilstaan. Eigenlijk went het nooit. En steeds maar weer die gedachten als ik bij de opdrachtgever zat. Dit kan toch beter, kosteneffectiever, innovatiever en veel sneller. Ik wilde daar een alternatief voor bieden en ik iets gaan opbouwen. Ook wilde ik iets met mijn visie op assessments doen. Ik kwam op het idee van online assessments. En ik wilde ook nog ‘iets met integriteit’ want daar was ik bij Defensie al flink mee bezig geweest. Het onderwerp intrigeerde me en prikkelde ook altijd als ik er over vertelde.

  

Op 36-jarige leeftijd ziet Assessmentsonline het levenslicht. Ik heb een selectie gemaakt van in mijn ogen flexibele, onderbouwde, snelle en kostenefficiënte tools om voor bedrijven en organisaties de ideale medewerker te vinden. Ik werk samen met mijn netwerk van testontwikkelaars, testuitgevers, psychologen en gedragswetenschappers, zodat ik alles kan bieden wat mijn klanten nodig hebben.

  

Ik ben er trots op dat ik spreek over integriteit en erover blog. In mei 2011 stond er een artikel in Trouw. Je kunt het hier lezen.

 

Nu, als 38-jarige heb ik nog steeds een hele grote interesse in mensen en hun ervaringen. In meer dan tien jaar heb ik honderden gesprekken gevoerd. Mensen hebben mij verteld hoe ze in elkaar zitten, waarom ze doen wat ze doen en waar ze mee worstelen. Mijn conclusie na al die jaren: mensen zijn zo verschillend niet, al denken ze vaak dat ze bijzonder en ‘anders’ zijn. Omdat ze veel overeenkomsten hebben, kun je ze inzicht geven en inzicht krijgen. Je kunt een profiel van ze maken en kijken welke banen en functies bij dat profiel passen. Dat is wat ik doe. Ook als ze niet passen bij een functie of bedrijf, hoor je dat ook van mij. Altijd met respect voor de persoon en diens kennis en kunde.

 


Share
"#Gratis online boek #assessment doen! 49 vragen voordat ik op #assessment ga http://t.co/lk2TdqsuFT"
"Online assessments steeds populairder. Nederland is nummer 1 in assessments doen! http://t.co/JZatz9YOTU"
"Online assessments steeds populairder vooral met expert die concusies trek http://t.co/KAKAREpMsB"
"Omroep max"