Testimonial

Pauline Bos heeft een assessmentrapport geschreven over een van onze medewerkers. Wij willen dan ook graag terugkoppelen dat de directie erg content was met de rapportage en haar beoordelingen daarin. Verder heeft het onderzoek eraan bijgedragen dat deze medewerker in de geteste functie werd benoemd en er afspraken zijn gemaakt  over diens leerpunten.

Yolanda Krijgsman HRM

Testimonial

Als kleine ondernemer heb je een hoop petten op, maar je kunt natuurlijk niet overal verstand van hebben. Werving en selectie, bijvoorbeeld, blijft een lastige. Hoe weet je zeker dat je het juiste vlees in de kuip hebt? Een zogeheten rotte appel kan juist voor een MKB-bedrijf kostbare consequenties hebben. lees verder

Richtlijnen

Assessmentsonline hanteert de richtlijnen van het 4TP. Dit is een kwaliteitskeurmerk voor tests en testgebruik in Nederland. 4TP wil de kwaliteit van vier P’s op testgebied (professionals, praktijken, participanten en producten) beoordelen, certificeren, verhogen, bewaken.

Verder hanteert Assessmentsonline de richtlijnen van de ‘The International Test Commission’ (ITC). Dit  is een overkoepelende organisatie die richtlijnen voor het gebruik van tests en voor best practice opstelt. De meeste beroepsorganisaties van psychologen zijn lid van de ICT.

Share
"#Gratis online boek #assessment doen! 49 vragen voordat ik op #assessment ga http://t.co/lk2TdqsuFT"
"Online assessments steeds populairder. Nederland is nummer 1 in assessments doen! http://t.co/JZatz9YOTU"
"Online assessments steeds populairder vooral met expert die concusies trek http://t.co/KAKAREpMsB"
"Omroep max"