Testimonial

Pauline Bos heeft een assessmentrapport geschreven over een van onze medewerkers. Wij willen dan ook graag terugkoppelen dat de directie erg content was met de rapportage en haar beoordelingen daarin. Verder heeft het onderzoek eraan bijgedragen dat deze medewerker in de geteste functie werd benoemd en er afspraken zijn gemaakt  over diens leerpunten.

Yolanda Krijgsman HRM

Testimonial

Als kleine ondernemer heb je een hoop petten op, maar je kunt natuurlijk niet overal verstand van hebben. Werving en selectie, bijvoorbeeld, blijft een lastige. Hoe weet je zeker dat je het juiste vlees in de kuip hebt? Een zogeheten rotte appel kan juist voor een MKB-bedrijf kostbare consequenties hebben. lees verder

Assessment op locatie

In een dag de geschikte medewerker op de juiste plek

Dit product zet je in als je wilt weten of iemands persoonlijkheid, capaciteiten en competenties passen bij een bepaalde functie. Ook vind je het belangrijk dat er een hele dag nauw contact is met de kandidaat binnen je eigen bedrijf, of op een speciale locatie. Misschien wil je wel meer kandidaten op een dag uitnodigen om aan het eind van de dag de beste kandidaat te kiezen.

Inhoud assessment

Een assessment waarin wij een of meerdere persoonlijkheidsvragenlijsten, intelligentiestests, rollenspelen en een interview afnemen die samen een beeld vormen van iemands geschiktheid voor een specifieke functie.

Dit resultaat mag je verwachten

Binnen een dag krijg je een advies over de geschiktheid van de een sollicitant in relatie met de specifieke functie. Binnen vijf werkdagen ontvangt de kandidaat het rapport. Een rapport waarin diens potentieel, kwaliteiten, valkuilen en afbreukrisico’s staan beschreven in relatie met de gewenste functie.

 


Share
"#Gratis online boek #assessment doen! 49 vragen voordat ik op #assessment ga http://t.co/lk2TdqsuFT"
"Online assessments steeds populairder. Nederland is nummer 1 in assessments doen! http://t.co/JZatz9YOTU"
"Online assessments steeds populairder vooral met expert die concusies trek http://t.co/KAKAREpMsB"
"Omroep max"