Testimonial

Pauline Bos heeft een assessmentrapport geschreven over een van onze medewerkers. Wij willen dan ook graag terugkoppelen dat de directie erg content was met de rapportage en haar beoordelingen daarin. Verder heeft het onderzoek eraan bijgedragen dat deze medewerker in de geteste functie werd benoemd en er afspraken zijn gemaakt  over diens leerpunten.

Yolanda Krijgsman HRM

Testimonial

Als kleine ondernemer heb je een hoop petten op, maar je kunt natuurlijk niet overal verstand van hebben. Werving en selectie, bijvoorbeeld, blijft een lastige. Hoe weet je zeker dat je het juiste vlees in de kuip hebt? Een zogeheten rotte appel kan juist voor een MKB-bedrijf kostbare consequenties hebben. lees verder

Online assessment

Wanneer kies je voor een online assessment

Uitgaande van het gewenste functieprofiel en de specifieke vragen van onze klant, brengen wij aan de hand van online instrumenten de potentie van de kandidaat in beeld in relatie met de eisen voor een specifieke functie. Een online assessment gebruiken klanten als zij op een snelle, kostenbewuste manier en met een vlotte omloopsnelheid zicht willen krijgen op iemands potentieel, of geschikheid. Zo zit je snel met geschikte medewerkers om de tafel. 
 

Inhoud online assessment

Uitgaande van het gewenste functieprofiel  en de specifieke vragen, brengen wij aan de hand van online instrumenten de potentie van de kandidaat in beeld in relatie met de eisen voor een functie. De kandidaat logt in vanaf thuis of werk en maakt de tests. Erna spreken wij de resutaten door in een telefonisch interview met de kandidaat. Zonodig doen wij online rollenspelen met een professioneel acteur


Dit resultaat mag je verwachten

Een uitspraak of iemand matcht met de functie, of dat de persoon een risico vormt in relatie met het functiegerelateerde gedrag. Verder brengen wij indien gevraagd ook ontwikkelpotentieel in kaart. Binnen een dag ontvang je de mondelinge terugkoppeling van de bevindingen wanneer dit met de kandidaat is overeengekomen. Binnen vijf werkdagen krijgt de kandidaat een helder, kernachtig en compact rapport waarin kwaliteiten, valkuilen, potentieel en afbreukrisico’s worden beschreven resulterend in een advies en conclusie.

Folder Online Assessment

Share
"#Gratis online boek #assessment doen! 49 vragen voordat ik op #assessment ga http://t.co/lk2TdqsuFT"
"Online assessments steeds populairder. Nederland is nummer 1 in assessments doen! http://t.co/JZatz9YOTU"
"Online assessments steeds populairder vooral met expert die concusies trek http://t.co/KAKAREpMsB"
"Omroep max"