Testimonial

Pauline Bos heeft een assessmentrapport geschreven over een van onze medewerkers. Wij willen dan ook graag terugkoppelen dat de directie erg content was met de rapportage en haar beoordelingen daarin. Verder heeft het onderzoek eraan bijgedragen dat deze medewerker in de geteste functie werd benoemd en er afspraken zijn gemaakt  over diens leerpunten.

Yolanda Krijgsman HRM

Testimonial

Als kleine ondernemer heb je een hoop petten op, maar je kunt natuurlijk niet overal verstand van hebben. Werving en selectie, bijvoorbeeld, blijft een lastige. Hoe weet je zeker dat je het juiste vlees in de kuip hebt? Een zogeheten rotte appel kan juist voor een MKB-bedrijf kostbare consequenties hebben. lees verder

Tevreden klant Tekom Vertalers BV

Als kleine ondernemer heb je een hoop petten op, maar je kunt natuurlijk niet overal verstand van hebben. Werving en selectie, bijvoorbeeld, blijft een lastige. Hoe weet je zeker dat je het juiste vlees in de kuip hebt? Een zogeheten rotte appel kan juist voor een MKB-bedrijf kostbare consequenties hebben.

Na een keer mis te hebben geschoten, was ik nu op zoek naar de ideale kandidaat voor de functie accountmanager. Ik heb Pauline Bos van Assessmentonline toen een assessment laten uitvoeren bij drie door mij geselecteerde kandidaten. Dit werd online werd gedaan, maar wel door iemand met echte expertise. Ik heb de ideale kandidaat geselecteerd en ik weet precies wat ik aan haar heb; en dat allemaal voor een relatief kleine investering.

Ik kan de online-oplossing van Pauline daarom aan elke MKB-ondernemer aanraden. Ik ben in ieder geval zeer tevreden.

Ingeborg Verduijn

Tekom Vertalers BV uit Hoofddorp, www.tekom.nl

Facebook Twitter Email

Share

Leave a Reply

Share
"#Gratis online boek #assessment doen! 49 vragen voordat ik op #assessment ga http://t.co/lk2TdqsuFT"
"Online assessments steeds populairder. Nederland is nummer 1 in assessments doen! http://t.co/JZatz9YOTU"
"Online assessments steeds populairder vooral met expert die concusies trek http://t.co/KAKAREpMsB"
"Omroep max"