Testimonial

Pauline Bos heeft een assessmentrapport geschreven over een van onze medewerkers. Wij willen dan ook graag terugkoppelen dat de directie erg content was met de rapportage en haar beoordelingen daarin. Verder heeft het onderzoek eraan bijgedragen dat deze medewerker in de geteste functie werd benoemd en er afspraken zijn gemaakt  over diens leerpunten.

Yolanda Krijgsman HRM

Testimonial

Als kleine ondernemer heb je een hoop petten op, maar je kunt natuurlijk niet overal verstand van hebben. Werving en selectie, bijvoorbeeld, blijft een lastige. Hoe weet je zeker dat je het juiste vlees in de kuip hebt? Een zogeheten rotte appel kan juist voor een MKB-bedrijf kostbare consequenties hebben. lees verder

Producten

Weet je al goed wat je wilt met je medewerkers, maar ben je op zoek naar het juiste middel om ze daar te krijgen? Dan kunnen wij je helpen met psychologisch onderzoek en profiling. Denk aan vragen als: ‘is mijn medewerker die nu goed functioneert ook in staat om leiding te geven?’ Of je wilt een accountmanager aannemen, maar je weet niet zo goed hoe je deze man of vrouw moet testen op sales- en commerciële vaardigheden. Wij kijken naar je vraagstelling en doen een aanbod voor een assessment. Dat kan een compact assesment zijn online, of we nodigen de kandidaat uit op locatie.          

        

Zie je door de bomen het bos niet meer als het over assessments gaat? Dan kunnen wij je onafhankelijk adviseren over het inrichten van een effectief en efficiënt selectieproces. Omdat wij de markt, de nieuwste intrumenten en ontwikkelingen goed bijhouden, bieden wij hulp aan met het uitkiezen van de juiste middelen in die markt.             

        

Wil je je medewerkers trainen in selectie- en interviewvaardigheden dan bieden wij de training ‘Comptentiegericht Interview’ aan. Wanneer medewerkers uitstromen in het kader van outplacement of reorganisaties, dan bieden wij de training ‘Voorbereiden sollicitatiegesprek aan’                 

        

Assessment op locatie: ‘In een dag de geschikte medewerker voor je bedrijf’
Online assessment: ‘Hoe je de binnen een paar uur weet of je iemand wel of niet in dienst moet nemen’
Interviewtraining: ‘De beste strategieën om in een sollicitatiegesprek de ideale medewerker te herkennen’
Sollicitatietraining: ‘in drie stappen solliciteren met succes’

         

  
 
 
 
 

             

  

            

  
 

           

  

          

  

         

    

      

  

     

  

    

  
 

   

  
 

  

  
 

 

  

 

Share
"#Gratis online boek #assessment doen! 49 vragen voordat ik op #assessment ga http://t.co/lk2TdqsuFT"
"Online assessments steeds populairder. Nederland is nummer 1 in assessments doen! http://t.co/JZatz9YOTU"
"Online assessments steeds populairder vooral met expert die concusies trek http://t.co/KAKAREpMsB"
"Omroep max"