Testimonial

Pauline Bos heeft een assessmentrapport geschreven over een van onze medewerkers. Wij willen dan ook graag terugkoppelen dat de directie erg content was met de rapportage en haar beoordelingen daarin. Verder heeft het onderzoek eraan bijgedragen dat deze medewerker in de geteste functie werd benoemd en er afspraken zijn gemaakt  over diens leerpunten.

Yolanda Krijgsman HRM

Testimonial

Als kleine ondernemer heb je een hoop petten op, maar je kunt natuurlijk niet overal verstand van hebben. Werving en selectie, bijvoorbeeld, blijft een lastige. Hoe weet je zeker dat je het juiste vlees in de kuip hebt? Een zogeheten rotte appel kan juist voor een MKB-bedrijf kostbare consequenties hebben. lees verder

Testimonial online assessment

Wij hadden vragen over de mogelijkheden van een van onze medewerkers en wilden kijken waar we deze medewerker het best tot zijn recht konden laten komen. Om die reden hebben we Assessmentonline gevraagd een sterkte/zwakte-analyse van deze medewerker te maken met behulp van een assessment. Het traject is uiteindelijk zeer positief afgesloten. De rapportage was voor ons beiden helemaal herkenbaar en voldeed dus erg goed aan de verwachtingen. Als straks de werkstructuur en –inhoud helemaal helder is pakken we het traject van verdere ontwikkeling op, waarbij het rapport zeker input levert. En ja, ik zou Assessmentsonline zeker aanbevelen bij anderen.

Petra Ruijsink HR Manager Claranet Benelux BV

Facebook Twitter Email

Share

Leave a Reply

Share
"#Gratis online boek #assessment doen! 49 vragen voordat ik op #assessment ga http://t.co/lk2TdqsuFT"
"Online assessments steeds populairder. Nederland is nummer 1 in assessments doen! http://t.co/JZatz9YOTU"
"Online assessments steeds populairder vooral met expert die concusies trek http://t.co/KAKAREpMsB"
"Omroep max"