Testimonial

Pauline Bos heeft een assessmentrapport geschreven over een van onze medewerkers. Wij willen dan ook graag terugkoppelen dat de directie erg content was met de rapportage en haar beoordelingen daarin. Verder heeft het onderzoek eraan bijgedragen dat deze medewerker in de geteste functie werd benoemd en er afspraken zijn gemaakt  over diens leerpunten.

Yolanda Krijgsman HRM

Testimonial

Als kleine ondernemer heb je een hoop petten op, maar je kunt natuurlijk niet overal verstand van hebben. Werving en selectie, bijvoorbeeld, blijft een lastige. Hoe weet je zeker dat je het juiste vlees in de kuip hebt? Een zogeheten rotte appel kan juist voor een MKB-bedrijf kostbare consequenties hebben. lees verder

Testimonial Interviewtraining

Om de selectieprocedure van het aannemen van nieuwe gezinsmanagers te optimaliseren, diende BJAA de centrale selectiecommissie te trainen in het voeren van methodische en competentiegerichte interviews. Deze training werd gegeven door Assessmentsonline (Pauline Bos). De deelnemers aan de training waren erg enthousiast: de verhouding theorie en oefenen was goed, de stof toegankelijk, de toon was heel plezierig en open: men durfde in de groep te oefenen. Bij de selectie in drie selectieteams (21 sollicitanten) hebben we de spelregels die we in de training hebben gekregen toegepast, wat een goed handvat bood voor zowel de gesprekken als het scoren. Het maakte dat het  gesprek ging over concrete dingen en met behulp van het door Assessmentsonline gemaakte -op de BJAA toegespitste competenties- scoreformulier, goed te scoren was. Ook de onderlinge vergelijkbaarheid tussen de verschillende selectiecommissies werd hierdoor versterkt. Hoewel we nog wel wat meer moeten oefenen, levert het op STAR-wijze voeren van selectiegesprekken een kwaliteitsverbetering van de gespreksvoering op en maakt het dat de gesprekken op gedragsniveau concreter worden en dus beter scoorbaar.

Magda Poll manager/adviseur P&O bij BJAA

Facebook Twitter Email

Share

Leave a Reply

Share
"#Gratis online boek #assessment doen! 49 vragen voordat ik op #assessment ga http://t.co/lk2TdqsuFT"
"Online assessments steeds populairder. Nederland is nummer 1 in assessments doen! http://t.co/JZatz9YOTU"
"Online assessments steeds populairder vooral met expert die concusies trek http://t.co/KAKAREpMsB"
"Omroep max"